Váha
Anotace: Trápení s láskou
VÁHA
Slzy mi kapou na polštář,
už opět přemýšlím,
jak se máš
a co děláš
Dával jsi mi naději,
pak sis ji vzal,
nikdy ses neptal,
co bude dál
Znamení,
v němž jsi narozen,
hájí tvou nerozhodnost,
co stala se asi mým špatným osudem….
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)