Oči pro pláč
Anotace: Příšerná bezmoc mou duši svírá. Brána pekelná, z níž padlý Anděl na mně číhá aneb jak jsem dnes cítila bezmoc
Oči jen pro pláč mi zbyly
Šedavá mlha cloní mi dny
Ruce bezmocí se mi chvěly
V noci mívám hrůzné sny
Jen v Tvé náruči
Když cítím tlukot Tvého srdce
Tak jen tehdy vím, že zlé sny odtančí
Tak neodháněj mě přece
Jak strastné jsou dny smutku
Těžké jest životem se proplétat
Života svého odhazuji nitku
Do černých šatů nechám se oblékat
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Azazen, Bíša, Ishtar, už ne pernikova princezna
Komentáře (4)
Komentujících (4)