Tóny poslední minuty ospalé
projížďka na cestě samotné
krví zmáčený pláč
mám neblahé tušení
mám nechtěnou zášť
vřískot a podoba vyslanců
jsi tmou zmáčená
uprostřed vyhnanců
ticha a Tvého všedního šílenství
Tvůj nástup do příští hodiny
do dějství
den co marně hledá svůj včerejší svit
sama jsi ztracená
pouta máš přetrhlá
jak zlatou nit…