bez titulku
A už zase
poslouchám hymnu
...sebevrahů
a doufám,
že mi dodá odvahu
taky podniknout něco,
se svým "životem"
...Malé bílé kytičky...
Čekám na odezvu songu,
ta však nepřichází.
Chci
konec snění,
cítit chlad
a nakonec
se znovu vzdát
...tentokrát ale už opravdu naposledy
- naposledy kvůli Tobě
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: qpal, embryo v hlave, už ne pernikova princezna
Komentáře (5)
Komentujících (4)