V prostřed ničeho
Anotace: všichni byli šťastní..a já ne??
Všichni oblékli teplé kabáty.
A já ne.
Všichni seděli na obruvnících života,
seděli a kouřili.
A já ne.
Všichni usmívali se na nebe,
usmívali a mluvili.
A já ne.
Ve mně totiž křičí někdo,
koho neslyším.
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: Dračičák, Nesmyslnost, už ne pernikova princezna, Matyáš
Komentáře (1)
Komentujících (1)