Žiji pro....?
Anotace: ...už nikdy...kéž by to bylo naposled
nejsem ničím z toho
co jsem mohla být
můj svět
je představou
jednomyslně
popírající
i tebe
ani nevíš...
jak vstávat se sluncem
když hvězdy pro tebe zhasly...
zbytečně počítat dny v kalendáři
když nežiješ ani jediný z nich...
otačet se k lidem
když všechny oči jsou zavřené...
a právem
jen pro to, že milovat bolí
bych se mohla smát hodiny
a stejně to nepomůže
někdo by se zeptal
jsi tím stínem co tě honí?
jsem tím vším
co jsem stvořila...
Přečteno 407x
Tipy 8
Poslední tipující: jaňa, maena, Vladimír P., Selené 2, Květa
Komentáře (3)
Komentujících (3)