Pro náš pocit:
Anotace: vyjadřuje to muj pocit
Dnes se pro mne svět ztenčil,
Do krychličky zmenšil,
Ticho od stěn mý duše se odráží,
Jak na širokosáhlý pláži,
Ozvěna zní a zní,
Tvůj hlas je mdlý a mdlý,
Z očí tečou horké slzy,
Mozek nechápe,
Chtěl by tát ledy,
Tvý srdce rozpustit kyselinou,
Aby mohly tvý i mý slzy dál plynout,
Ve slzách a v tvých náručích chci zemřít,
Alespoň naposled cítit tvůj dech,tep…tvůj život.
Pak skončit v jámě pekelný.
Za to že jsem zabila,
svůj život předčasně skončila.
Komentáře (1)
Komentujících (1)