Co se to děje
Krvácí mi srdce.
Ještě včera u ledu,
aby sneslo život.
Nechápu to.
Křičím.
Bolestí a štěstím,
ale jenom uvnitř.
Tiše.
Pláču.
Slzami posvětím to,
co mi nepatří.
A nebude.
Umírám.
Bezmocně a sama.
Nepochopená.
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: Monsignore, loveSKA, cevert, Psavec, fijalka, isisleo
Komentáře (4)
Komentujících (4)