Teda opravdu povedené...hned jsem si vybavila, jak jsme byli loni se školou v Osvětimi...mrazí mě z toho
03.11.2007 11:26:00 | Maddean
je to tiché, jako křik v srdci!...a není kam utéct...tvá slova jsou propastmi! Které kvetou v slzách...Neuvěřitelné...:)
03.11.2007 09:58:00 | Dague
Musím Tě moc pochválit. Takové básně jsou vzácné a tahle je navíc moc pěkná.
02.11.2007 18:04:00 | Psavec
Hezky graficky zpracované... Člověku se hned asociuje 2.světová válka a koncentráky... Je tam pěkně vyjádřenej vztah mezi matkou a dítětem,... Je to často používané téma, ale tebou je zajímavě a povedeně zpracované...
31.10.2007 13:38:00 | Dimi