Prsty nás zebou, pohled tvůj padl na mne, chci zůstat s tebou, snad slunce v nás nám hned nezapadne...ta básen mi přinesla lepší náladu-děkuji...
01.11.2007 17:32:00 | A.Adonay.Š
Nejsem si jistá, ani já sama sebou...a déšť v ulici dneska mi zpíval...že bude fajn...a pak vylezlo sluníčko, tak jsem věděla, že to bude pravda :-)
31.10.2007 19:15:00 | Veru