O Nás
Anotace: :) nesměj se mi a šeptej,ta báseň si to zaslouží....
podám ti ruku
promrzlou tajemstvím noci
dneska se neprojdeme ránem
budeme zkoumat jdnotlivé části
/viděl jsi někdy takové ty dřevěné obrázkové kostky, ze kterých jde vytvořit šest různých příběhů?/
...jsou nám podobné...
kéž bys věděl,jak moc
můžu ti prozradit takové malé tajemství...
...nemám auru, co uspává
to je vina nás obou,víš?...
/jak jen může být doplňující otázka důležitá/
tuším že se nebudeš divit,že jsem se rozhodla napsat další druh básní...
napíšu nový příběh vlastního života
/ (post)pubertální krize ...
v psaní a lásce,jak jinak taky.../
o nás...se to bude jmenovat :)
jednou se tomu zasmějem
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozárenka, Eviscerate
Komentáře (2)
Komentujících (2)