Pramínky krve
Pramínky krve
Tečou po oknech vlaků,
Za lásky prvé
Prší krev z černých mraků.
Okapy přetékají,
Smrt v rudé záplavě,
Copak nám ještě tají
O lásce, o slávě?
Kůže se třpytí
Slzami démonů,
Ďábel tě chytí,
Nepustí nahoru.
Drž mojí ruku,
Až zhasnou světla plesů.
Z klavírních zvuků
Zbude pláč na útesu.
Pramínky krve
Tečou po oknech vlaků,
Za lásky prvé,
polibky za soumraku.
Přečteno 405x
Tipy 13
Poslední tipující: Tempaire, Evžen Bizon, Džín, Karmínka, Lecco, už ne pernikova princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)