Cítím z toho takovou tu bolest a lítost...Hořké polykání slz, které musí být utajeni. Jo.
Jen...nešlo by to podat nějak zajímavěji?
04.11.2007 19:31:00 | Me and you and all the others
je promin to nermelo bejt tobe...nerada sdem to napsala do spatnej komentu...promin..ale tohle je taky moc hezka vec:)
03.11.2007 16:55:00 | embryo v hlave
moc hezky...mimochodem..na tom halloweenu..dobry?myslim s Nim jeslti dobry..byla tam S.?
03.11.2007 16:54:00 | embryo v hlave