Melodie
Anotace: od rána mi zní v hlavě melodie s nekonečným množstvím slov
Bludičky na střechách
jediným rozmachem
potřísnily zem...
...ohnivým plamenem
úlomků svatozáří ukradených z našich těl...
Zbyli jsme jen já a ty
-jediní na Zemi-
A oba pod obraz...
...tak prosím zlom mi vaz-lásko
Plavovlasé slunce mojich dní
Ať už jsi první nebo...
...nebo ten poslední
Bojím se za nás oba-stejně jako ty-
jenom si stačí vybrat
...zůstaň nebo jdi...
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: okapovaroura, mamina, seed.misulka, Ishtar, Eviscerate
Komentáře (3)
Komentujících (3)