Noční rytmus
Anotace: Večer začalo pršet a já věděl proč
Tygřátko na stěně se znovu probudilo,
šelma připravená ke skoku,
venku tančí kapky
šavlozubý tanec,
a mne kdesi v koutku srdce
tlačí dýka
Auto rozehnalo tmu svými rozsvícenými světly,
uprostřed večera
na chodníku vzniknul parket,
já si
levou rukou promnu oči
a pravou ze zad
vytáhnu dýku,
tak pojď se mnou
a křepči
do discorytmu šedesátých let,
rozhoď svou hustou hřívu, /je tak hrozně zacuchaná/
uvnitř tvýho těla
dýchá
nezkažená duše
Až přestane zábava bavit,
odcupitám rychlými krůčky,
možná se i probudím
k ránu ve tmě
jako pavouk
Přečteno 396x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, simsa, Psavec, mattoni.uz.neni, Najlin, prostě Zuzana, Ayla, Zuz.
Komentáře (6)
Komentujících (6)