Anotace: .
Děláš čest své přezdívce...Tuhle mému synovi ,toho času na praxi,do špitálu přivezli jednoho podřezaného a tomu doktorka řekla, že to měl udělat líp, že se jí to blbě šije... Neboj, bolest pomine.
08.11.2007 13:53:00 | simsa
Žiletka, jen kousek železa co láme lidem sny........Dokud máš naději žiješ, až ji ztratíš už je pozdě. A veř, že vím očem mluvím, moc dobře to vím, bohužel...
04.11.2007 18:25:00 | Nola77
-za zkoušku nic nedáš-
sem ráda,že se aspoň pokusíš jít dál...máš pravdu...za zkoušku nic nedáš...uvidíš...buď to půjde...nebo ne...ale já myslím a tiše doufám,že to zvládneš...věřím ti...hlavně se drž a nepadej...vždyť s každým z nás je anděl...ten anděl,který při tobě stojí a bude tě chránit... =) klidně bych se obětovala a byla tím tvým andělem,který tě chrání na každém kroku =)...ty víš...
04.11.2007 17:53:00 | 0-0