Sohlas s Stydlín ... asik také to tak nějak cítím a je fakt, že také né každému ty hvězdy svítí, člověk si ale na tmu zvykne.
23.11.2007 13:03:00 | NikitaNikaT.
Cestičky v našich životech bývají různé, (někdy hrůzné), ale i barevné, veselé ... někdy díváme se nesměle - někdy jsme přestali jsme věřit už ... zítra je nový den a může být štěstím opředen ... pro Tebe :o)
14.11.2007 23:15:00 | Beepat
Právě jsem oči otevřela...
však jemná zář mě téměř oslepila...
cit, který mezi slova vložený...
jasný a bílý... jak sníh...
jak skvost,
vážený!!
06.11.2007 09:41:00 | Cecilka
no jo, ale někdy se stůl zašpiní tak naráz a moc, že je to moc těžké ho znovu prostřít...ale vždycky to jde...nakonec...:))
04.11.2007 19:18:00 | Ceraa
Někdy stůl musí být špinavý...abysme ho mohli čistě prostřít a začít znovu...
04.11.2007 18:21:00 | Veru