Slova prolhaná
Anotace: je těžké tomu uvěřit ...
Se sklopenou hlavou do očí hledíme
... jsme a nejsme stejní ...
Když slzy z nepochopení roníme
... proč jen mě bolí ...
Čas vyprosil si změnu
... jen ty říkáš ne ...
Pravdě podívat se do očí je těžké
... otáčíš se ...
Dlaň v kapse schovaná
... uhodí mě ...
... nepohladí jako dřív ...
Touhou po štěstí ušlapaná
... láska z přátelství ...
... neprozradí ...
Kolik ...
... bolesti si odvykáním nadrobil
Pohlazení nečekej od ...
... svolení nemá...
Proč tak bolí slova prolhaná
... z úst věřícího člověka ...
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)