Hvězdná noc
Hvězdná noc
Tvůrčí duše, posedlá dokonalostí
v unavené a bezcitné společnosti
věnovala své hvězdy neproniknutelné noci
vdechla žlutý život slunečnici
namalovala skvrny na měsíci
zažehla ve tvém srdci svíci..
udělala víc než každý rádoby mesiáš
..přesto jí pohrdáš..
Tvůrčí duše, posedlá dokonalostí
v unavené a bezcitné společnosti
zničila své obyčejné věci
rozbila třpytivé hvězdy noci
vzala barvu slunečnici
vymazala stíny na měsíci
sfoukla svíci..
přestože ty věci postrádáš
..přesto jí pohrdáš..
Ve hvězdné noci
nám tedy krásu dala
a vzala si kousek z nás
uznal jsi její veledíla
ale neuznal jsi její hvězdný pás
..její život..
/nikdy jsi ho nebral na vědomí/
Přečteno 439x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, drsnosrstej kokršpaněl, Anita Buchtová, pejrak, Maura, lennerka, carodejka, Malé nic, Bíša
Komentáře (7)
Komentujících (6)