Anděl, co nosí smutek
Anotace: Věnováno Azazenovi
Naděje v smutných očích hynou,
trápíš se, pláčeš,
už nechceš jinou.
Ta zrada byla jak rána pěstí
myslíš že dáno
není Ti štěstí.
Do temné ulity pevně se zakuklíš
smrti jsi zase
o další kousek blíž.
Radosti samota slzami kosí,
stáváš se andělem,
co smutek nosí.
Přečteno 417x
Tipy 12
Poslední tipující: brooklyn, BARBYE, Puck, Anejet, kakaoo, Sarazin Faestred, Tearful Princess, Já Esther Ruth, jára spots
Komentáře (5)
Komentujících (5)