Nemám duši
Anotace: Tears in heaven..I havenť soul
Za okny padá déšť
Já naslouchám jeho hlasu
Šepot ,vzdechy a šeď všedních dnů
Mě zvou do svého náručí
Každého něco bolí ....
Nejsi v tom sám
Každý někdy pláče ....
Jen já mám pocit , že pláču pořád
Že mi každým dnem chybíš víc a víc
A dny se zkrátily ,nastala doba temna
Potemněla i moje duše
A poslední svíčka dohořela
Zemřela touha kdesi v nás
A stačilo jen jedno slovo
Kdyby některý z nás překonal svou hrdost
Stačilo říct zůsťan
...ale ani jedna ústa to nevyslovila..
Teď jen na papír budu škrábat
...Nemám duši Nemám duši...
Stokrát dokola jako trest
Napíšu je i na okenní tabulky
A napíšu je do své mysli
NEMÁM DUŠI...
...Jednou Tě možná poprosím abys mi jí vrátil ...
Přečteno 384x
Tipy 16
Poslední tipující: SummerRein, Loudilka, Monsignore, jiljovský, brko, blue, Vladimír P., Bíša, WhiteSkull
Komentáře (5)
Komentujících (5)