Zbohem
Anotace: No tak snad se to bude líbit je to jedna z mích prvních básniček a psala sem jí v těškých chvílích
V bolesti se topím ,
v očích rodí se slzy.
Bohužel tet už nepromluvím,
hrozně mě to mrzí.
Chci aby si věděl ,
že sem tě ráda měla .
Chtěla sem ti všechno říct už dřív,
ale já oněmněla.
V žalu sem se topila ,
a hrozně se trápila .
Za to všechno se omlouvám
a promiň že do duše ti promlouvám .
z bohem chci ti říct
a víc už nic
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)