Už nesvítí
Anotace: světlo rozplynulo se v dým...
Černé šmouhy
a mezi nimi
ještě černější
po pokoji
tma temnější
než smrt
zhasla
pouliční lampa
už nesvítí
zhasla - vyhasla
v rozsypaném kvítí
bez života
a není
jen obrys
vrytý ve stímu
sled událostí
a kupa slz
do polštáře
spas mě, prosím
polární záře..
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: fuu, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)