Metoda osvobozených slov
Anotace: Kdysi jsem napsala básničku, která si dělá legraci z lidí s podzimní depresí. Uběhlo šest let a mám je taky (a i v létě).--- Inspirováno moderními směry 20. století(futurismus atd.).
Odpusť
Tiše tě prosím
Hrozně se bojím
Udělala jsem chybu
Třásla se po dlouhý čas
Lituji
Neudělám ji zas
Snad
O odpuštění prosím a děkuji
Duše prý má se rozrušovat
By vykvetl rudý květ
Květy na vodě
Stejně nechápu nic
---
Elfí princ
Červená krev skápla na chodník
Smrděla a vířila
Žalovala vinu vraha
Jen se smál
Elfí princezna
Umřela
---
Bolí
Jsem zmatená
Hrát si na frajera
Při hodině biologie brečet
Poslouchat vedle biologa
Toužit spát
Umírat
Pamatovat
---
Obejmu sama sebe
Půjdu dál
V bolesti uzavřen
Sníš svůj sen
Nekonečnou nudu a smutek
Čirý bordel, prasečárna
Fůra nesmyslů
Génius
Ty
---
Rybáři
Jdeš svou cestou
Zraněn uprostřed loviště
Keserem do hlavy
Nevodem tě vyloví
---
Úmrtí všech jeho příbuzných
Já umřu sama
Mistr tragiky
Je směšný
Trpící hlupák
Odsouzení
Hlava v pytli
Pštros
Zabil se
---
Já se třesu hrůzou
Podzimní nálada
Extáze je nic
Temeno bez vlasů
Hrob rolníka
Pro anděla
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: enda
Komentáře (2)
Komentujících (2)