Ztroskotancova cesta
Z poházených karet
...(pokerových)
cestu skládal.
od skály- pika
k břehu- káry
listy- stanoviště poslední
...(Tak blízko vln)
...jen srdce vynechával...
Z vypitých láhví
...(skleněných)
pyramidy stavěl.
od piva- u karet pikových
od vína- u karet kárových
gin- pyramida největší
( pod lunou v úplňku)
...jen šampaňské vynechával...
Z krabiček cigaret
...(vykouřených)
drobné kříže skládal.
z těch levných- u pyramidy pivní
z těch dražších u pyramidy vinné
z těch nedražších- u pyramidy ginové
...(co vodu začly nasávat)
...jen ty od NÍ z rukou vzít si nedal...
.....však moře se neptá...
Přečteno 386x
Tipy 11
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, teranosaur, fuu, wind4ever, RustyHalloes
Komentáře (2)
Komentujících (2)