TICHO
Anotace: Jak je někdy krásně když každej zavře klapačku
Nemluv už konečně!
Zacpu ti pusu,
červeným dudlíkem,
abys pochopil,
co je to ticho,
o kterém jsi nic netušil.
Slyšíš ?
Jak se tě dotýkám ?
Jak ti tluče srdce ?
Jak oči zavírám ?
Nepoznané jsi poznal.
Nezdrž se však dlouho.
Ticho je jako droga.
Tak abys ses nestal závislým.
Přečteno 388x
Tipy 6
Poslední tipující: blue, Modrý Adept
Komentáře (1)
Komentujících (1)