Nebe je zavřené!!!
Anotace: ...a nejen dnes...
Nebe je zavřené!!!
ťuk...ťuk...ťuk...
jen anděl s psaním se snaží vstoupit,
ale nebe je dnes zavřené.
Poslal jsem svoji lásku se psaním,
s polibkem a kyticí jako poslání,
ale nebe, nebe je zavřené...
S andělem v pláči se objímám,
už nikdo se nedoví, že měl jsem tě rád,
protože srdce, stejně jako nebe, je zavřené...
nejen dnes...
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Jean-Valjean, Milissa
Komentáře (2)
Komentujících (2)