NEMOŽNÉ
Anotace: Taková já jsem....chci to co nemůžu mít...
Chci nemožné.
Už mi rozumíš ?
O to tady jde.
Tak kdy to pochopíš ?
Já chci černej den,
a krásně bílou noc.
Chci nahrát na kazetu svůj sen,
to přece není tak moc.
Chci dýchat pod vodou.
Chci nekonečné štěstí mít.
Chci zemřít náhodou,
a druhý den žít.
Chci se stát princeznou,
z oslnivé pohádky.
Která může všechno.
I věšet hračky na oprátky.
Chci hodně i málo.
Chci hvězdy nad svou postel snést.
Chci aby se kotě smálo,
když chci se mu pod tlapky plést.
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Michal Kvido
Komentáře (2)
Komentujících (2)