Vlasy v heřmánku smáčené já ulehám na polštář,
zanechám vůni spoutanou co nezná nikdo z nás.
29.03.2009 10:01:00 | Kett
Já jen zírám,
čtu si,nezapírám,
ty si teďko zíváš
a nepředstíráš
i když bodíky odmazali,
komentíky,
ty psaníčka sympatií,
tak ty Ti pořád přibývají.
Radku,
jak to děláš?
23.06.2006 20:21:00 | Anny