Easy,easy
Anotace: ....Tak se měj,na cestě životem...
Easy,easy
Jako duhová bublina,
Kterých lze vyrobit stovky,
Jako růžová malina,
Jež smutně stáhla krovky.
Pomalu klesá k zemi
S nesmělých obloučcích,
Neslyšně se kolem vzduchu vlní
A přece v hlasitých zvucích.
Tak se měj
Na cestě životem,
Kroky zpět nedělej
A nepodléhej starostem.
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: okapovaroura
Komentáře (2)
Komentujících (2)