řeky
Anotace: čas je arogantní.. to víme
jak slza se valí z pramene,
/z tvých očí/,
řeka,
pomalu,
po kamínkách,
z bolesti,
od odlesků
slunečních paprsků,
že by neštěstí,
skrývající se ve vzpomínkách?
pomálu,
čas, věk a...
/dálky se točí/
voda kolem mne....
se schovává...
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
Komentáře (0)