malý princ umřel
malý princ umřel...
stejně jako růže zmrzlé jedinou nocí prvního sněhu...
teď už to vím...
no co,že se člověk zná
jen z té bolestné stránky
...ilustrované jediným obrázkem
neptej se prosím jakým...
planety se nebudou otáčet
kolem mé osy donekonečna
...i tebe to jednou přejde...
uvidíš...
už chápeš??...malý princ umřel!!
není pro co žít...
ze sluchátek je slyšet
...jediná písnička
/a není o lásce/
to víš,že tě mám ráda...jenže...
/rozplakala se schoulená v jeho náruči jako dítě...
a snad jím v tu chvíli byla...když jí šeptal,že všechno bude fajn-a sám věděl že není...
...protože...malý princ umřel.../
Přečteno 398x
Tipy 10
Poslední tipující: Game, Neexistujíc a její ruce od krve, Eviscerate, Ayla, mattoni.uz.neni, Beepat, lonely.princess
Komentáře (3)
Komentujících (3)