Možná
Možná se mi jen něco zdálo,
realita zabolí a snů je tak málo.
Chtěla bych znovu objevit radost,
smích, rozběhnout se a vzlétnout...
Já však stále stojím na zemi,
obklopena svými problémy.
S hlavou v oblacích stále
zakopávám a padám.
S lítostí musím se smát svým jizvám.
Nezapříčinila je cizí ruka,
ale tvé chování,přesto tě mám ráda...
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)