Uzavřená...
1.
Uzavřena v betonových zdech školy
Sama v tichém oceáně
Na Maršálových ostrovech,
Okolo smutné,písčité pláně,
Uzavřená v krutých mořských zdech.
V davu lidí a přitom sama
Sama,jako nikdy,
Kdybych aspoň psala jako Mácha,
Myšlenky štěstí znatelně zřídly..
Neplač,nikdo ti nepomůže.
2.
Uzavřena v plechových zdech autobusu
Přes clonu kalných pohledů,
Přes cviky,které nesvedu,
Vidím to prázdné srdce,
Co potají slzy roní,
Je divem,že tam pořád tluče,
I přes údery kopyt divokých koní
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)