Tři v rudém
Anotace: Je to...prostě to je a to je hlavní, tak čtěte a komentujte;-)
Tři v rudém
Půlnoční výkřik protne temnotu
Přes vybledlé hedvábí,
Výsměšně strachu kápne na notu
A úsvit tím přivábí.
Tenoučké linky nářků šílence,
Tři rozšklebené tváře,
Poklidně plynou v temné halence -
Ten znak zoufalství lháře!
Táhne se dlouhý vřískot hledání -
Však nechápeš znamení!
Poutníci v řadě pádů, zvedání -
Tři poslové znavení.
Němý řev psaný rudým mlčením,
Sám vyrytý do ticha,
Na srdce sešlé krutým mučením,
Jenž raději nedýchá.
Když sleduješ dílo za minulou noc,
Vidíš tři jizvy na zápěstí blázna.
Neslyšíš jejich volání o pomoc!
Já už řvát neumím - tolik jsem prázdná...
Přečteno 418x
Tipy 12
Poslední tipující: Charibeja, bez nápadu na přezdívku..., meganek, Traci, 0-0, LisSe, Já Esther Ruth, Azazen
Komentáře (6)
Komentujících (6)