Duše
Anotace: je to jen kousek, prostě rychlej nápad.. :-)
V mé duši je temno
jako v propasti,
když nejsi se mnou,
padám do pasti.
Duše je vězněm smrtelného těla,
sbohem to já jsem zabíjela.
Ať už tě čeká peklo nebo nebe,
odpusť že s sebou neberu tebe!
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: NiQuS, Duhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)