Chris.. chvěju se nadšením nad tvým brilantním vypodobněním neodvratitelnosti osudu, který se tak měkce a výhružně vemlouvá své poddajné oběti a prorůstá do jejích psychických tkání, aby vyřadil ze hry její vůli.. ale ona to cítí a uvědomuje si, jak nuznou ubohost a slabost skrývá on za svou maskou diktátorství, jakou chybu udělal, že se s ní vnitřně spoutal, protože až ona zavelí svou všezničující vůlí, bude on na slovo poslouchajícím otrokem.. a tento okamžik se neodvratně blíží...
.. proto sbohem, neblahý osude.. čas tvé prohry klepe na dveře a Tobě, Chris,.. Tobě přinese úsvit :-))
14.11.2007 21:51:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč