Anotace: schýza:D
Viděla jsem jí znovu,
jen letmě se na mě podívala.
A pak znovu,
jsem jí vše vyčítala.
Ten pohled,
mi napověděl mnoho.
Jen letmý pohled,
a tolik slz z toho.
Pak zmizela mi z dohledu,
všude byly střepy rudé.
Když zmizela mi z dohledu,
všude byli kapky mojí krve.
A jenom prázdný rám na zdi
tam po ní zůstal,
jen prázdné místo na zdi
a život šel dál.
Zabila jsem jí
a přesto žije dál.
Na mě stále lpí
ve mě se ukrývá.
A tet´ tu stojí
v ruce má střep,
ze zrcadla zaražený
a všude je její krev.