No také bych někdy raději neviděla...jak ty pohledy někdy bolí...
Vystihl jsi to moc hezky...jen fakt nikam neodcházej...tohle udělá většina a co tu potom zbude...
23.11.2007 19:32:00 | Lorraine
Děkuji všem za vaše názory.
Vladimír P. ano chápu a cením si tvé kritiky.Začátek jsem psal stylem,abych člověka seznámil s postavou a i s jeho myšlením,jeho útrapou ,která mu pozměnila pohled na svět a teprve pak,začal vnímat i to co se normálně kolem něj dříve dělo. Neumím to moc dobře podat.Kdybych vám raději mohl podat svůj mozek a vy by jste nahlédli.To by bylo pro mne snazší:-)
20.11.2007 14:18:00 | Replix
Zajímavé. Začátek pro mě slabší, ale konec se přehoupl do jiného děje a tam to začalo mít jiskru.
19.11.2007 22:22:00 | Vladimír P.