Sen
Je to nádherné,
jak tě zamrazí,
když žiletka ti život probodne,
a nic už ho nezkazí.
Je to tak nádherné,
plné nadějí,
že už nic nebude,
a že to nic nezmění.
Však když oči otevřu,
vím, že dost síly nemám,
a když je otevřu,
sním o tom snu dál.
O tom,
kde byl konec utrpení.
O tom,
kde už život není.
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: lady_esik, Lecco
Komentáře (1)
Komentujících (1)