Poslouchám...

Poslouchám...

Anotace: zvuk padajících kapek a slz...

Na parapetu zazvoní
než se roztříští,
v listech stromů
pak smutně zašustí.

Na dlažbu dopadnou,
zvláštně plesknou,
na květech hrají
píseň tak tesknou.

Slzy jsou tiché,
po tvářích kanou,
setřeme je dřív
než na zem spadnou.

Nikdy není slyšet
plačící duši...
Proč tedy ten zvuk
tak drásá mé uši!
Autor Sparkle, 17.11.2007
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pálí a drásá tvou duši
většinou to co jen tušíš

17.11.2007 23:34:00 | smerule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí