Anotace: unaven se probouzím a myšlenkou se vracím, zda sen je život či život je sen...
Myslím, že duše i láska jsou nesmrtelné a každý můj život navazuje na život minulý. Co si asi byl v mých minulých životech? A co budeš v mém budoucím životě?
22.11.2007 10:32:00 | Oči