Anotace: ...
Zjištění, že nás někdo nemiluje, je kruté, ale chceme být s tím, kdo nás nemiluje? Bo jít dál za láskou, za svými sny, za svým štěstím?
23.11.2007 23:07:00 | NikitaNikaT.
nic špatnyho se ti nestane ;) ... věřim tomu :) už toho bylo až moc.. :)
20.11.2007 20:15:00 | niemante
bojis se pro uzkost a tu pocitujes pro ten strach.. chce to misto zacarovanyho kruhu asi vsechno hodit za hlavu a zkusit jinou geometrii.. treba srdce bo tak neco :)
20.11.2007 17:13:00 | Jen tvůj anděl