Smrtka
Díváš se z okna a sleduješ lidi ,
vůbec ti nevadí že tě u toho každý vidí.
Tvůj dech jemně mlží okno ,
auto narazí .
Náhlá tma
... Rána
... Chaos
... Výkřik do prázdna
Krev teče ze žil a tvoří rybník ,
na hřbitově ti už stojí pomník .
... Zemřel si
Vzpomínáš na poslední nadechnutí ,
bylo to jak smutné povzdechnutí .
Pak následovala smrt .
Proč byl tvůj život tak krátký ,
proč nelze vzít všechno zpátky ,
proč nejde zapomenout .
Smrt si opět našla svou obět'.
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Zorenka Ježková, carodejka
Komentáře (5)
Komentujících (4)