Maškary
Anotace: V tomhle je ukryto o hodně více než se může na první pohled zdát...Ale asi moc lidí to stejně asi dobře nepochopí.....
Ponuré panorama
smutného života
z komedie stává se náhle drama
a trpká dobrota
mění se v pláč
pláč co závoj pravdy smáčí
a krev z rukou maškar smývá
maškary tu teď trapně kráčí
a panenka bez očí se dívá
smutným pohledem
pohledem sleduje tohle dění
kde maškary hrají hlavní roli
a tu náhle maškary se zase v lidi mění
a na bitevním poli
v krvi zůstává ležet víra...
Komentáře (0)