chvilky bez dechu
Anotace: nevím co k tomu říct snad jen bych poprosil komentáře dekuju...
Jako tělo běž duše čekám co bude dál
a zatím víc a víc lituji že jsem lhal
slyším kroky jsou stále blíž
mé oči, klíží se a já chci být rychle pryč
proč čekám na spásu před utrpením
a zatím se smrtí si mince měním
adrenalin v těle mi teče
mé tělo a srdce dostává silné křeče
čekám co se stane
dívám se kolem na všechny ty známé
není tady, je už pryč
ale stejně přijde temný bič
čas se pro mě stává bezcenným
už zase trpím já osudem nechtěným
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Winnacott, Dagon.Lestat - My winter storm
Komentáře (3)
Komentujících (3)