Lekce tmy
Anotace: báseň o temnotě duše
Víš to, že i černé slunce
může svítit?
Rozdává okolo sebe
temnotu,
co se zahlodá dovnitř.
Vidíš se v pokřiveném zrcadle
realita v dálce
se stává hloupostí
život se rozplývá
v ředidle pocitů,
je to probuzení do snu.
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Walentine
Komentáře (1)
Komentujících (1)