Vezmi pohádkový zvonec,
zazvoň, ať je smutkům konec,
neboj se, snad lekne se
i ta Tvoje deprese,
co si trosky činí z nás,
když přijde plískanic čas,
kdy by člověk jenom spal
vážně už neví jak dál...
Zatím jeden supertip:
"Netrap se, zas bude líp!"
23.11.2007 17:08:00 | Kozoroh 1