Vždyť jsem vaše dcera
Anotace: Přestaňte!! prosím...
Mami
Tak,už přestaň pít
Vždyť chci jen normálně žít
Prosím…
Tati
Tak,už nekřič
Vždyť já se bojím
Už zase v dešti sama stojím
Sklenička za skleničkou v tobě mizí,
a já zase sama doma.
Proč jsme ti,tak cizí?
No tak mami,vždyť jsem Tvoje dcera.
Rány co dostávám,
Jsem pro Tebe,jen kus těla.
Slzy před tebou schovávám,
No tak tati,vždyť jsem Tvoje dcera.
V pokoji zavřená,
se strachem co dělá mi společnost.
Skutečnost,která je nemněná,
Vždyť chci jen maličkost.
Bolí to
Já Vás prosím
Přestaňte
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Ayla
Komentáře (1)
Komentujících (1)