čas
jak ta mrkací panenka,co jí vyškubali vlasy
utrhni květinu
přišly zlý časy...
třeba se zítra nevzbudím
z nehtů lak taky jednou zmizí...
snad jsme si příliš cizí...
hladal jsi-hledej dál...
čas nezhojí rány
dítě utíká...bojí se tmy
zavři oči...
ono to přejde...
dnes v noci nepůjdu spát...
s posledním nadechnutí
šach-mat
promiň
Přečteno 381x
Tipy 6
Poslední tipující: kokeš od pana krbce, Gabi, Eviscerate, mattoni.uz.neni
Komentáře (5)
Komentujících (5)